Događanja

Izašao novi broj časopisa Ženska posla

 
 
 
Drage naše čitateljice,
 
S ponosom najavljujemo da danas na kioske izlazi naš ljetni dvobroj upotpunjen mirisnim poklončićem iz Dovea i antiljubićem naše web kolumnistice Rozi Kugli.
 
Osobito smo sretne što nas je opsežnim intervjuom nakon dugo vremena počastila prvakinja Drame zagrebačkog HNK Alma Prica. Premijera Euripidove Medeje u režiji Tomaža Pandura na ovogodišnjim Dubrovačkim ljetnim igrama bila je povod razgovoru no Alma nam je ispričala ponešto i o nekim drugim ulogama, o kazalištu, o životu, o  svojim tišinama i snovima…
 
Na intervju s Almom Pricom nadovezuje se i onaj s Tomažom Pandurom, slovenskim redateljem sa španjolskom adresom koji ove godine po prvi puta režira u Dubrovniku iako kaže kako su ga upravo Dubrovnik i predstave koje je gledao na Lovrijencu odredili kao redatelja.
 
Je li ljeto godišnje doba za odmor ili akciju, kako da napunite baterije, otputujete u nepoznato, doživite avanturu i uz sve to pripazite na svoje tijelo i dobar osjećaj pišu Jadranka Boban Pejić i naša urednica Nataša Ozmec. Uz obilje dobrih savjeta o prehrani s naglaskom na namirnice koje hlade. Kao poseban specijalitet najavljujemo Koktel Ženska posla!!!
 
Ukoliko vam to neće biti dovoljno - Razglednica posvećena povijesti sladoleda te nekoliko predivnih recepata za ovu kraljevsku slasticu, trebalo bi zadovoljiti i najizbirljivije među Vama..
 
U rubrici Jedna od nas predstavljamo Sandru Babac- uspješnu i hrabru mladu poduzetnicu koja će, sigurni smo, svojim pozitivnim stavom nadahnuti mnoge od Vas a uživat ćete i u reportaži  prave avanturistica Tatjane Tetuš Šutej koja je s Hrvatskom čigrom, našom najpoznatijom jedrilicom, prejedrila pola svijeta…U Putopisu vas vodimo na Siciliju, a posjetit ćemo i olimpijski London- ovoga puta kroz ekologiju i dizajn.
 
Naš novi suradnik dr. Nenad Korkut  pisao je o Karlu Lagerfeldu – glavnom dizajneru i kreativnom voditelju čak tri modne kuće: Chanel, Fendi i Lagerfeld galery;  u Recesijskom ormaru dizajnerica Ana Gudelj Marić nudi nekoliko „morskih“ ideja kojima ćete jednostavno  osvježiti neke stare komade, a iz dijela posvećenog kozmetici izdvajamo stranice posvećene kosi te nove ljetne mirise…
 
Uz našu staru i (ne)umornu kolumnisticu Viki Vekslić tu su i Julijana Matanović, Zoran Pongrašić, Zoran Happ…
 
Uostalom, ne možemo Vam reći baš sve..Ponešto biste trebali otkriti i sami.
 
Uživajte u ljetu i čitajte svoja Ženska posla! 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija