OGLEDALO

ELIKSIR MLADOSTI IZ PRIRODE

U zagrebačkoj nedavno otvorenoj ljekarni Sv. Kuzma i Damjan, u Vlaškoj 69, koja djeluje i kao Institut zdravlja i ljepote, održano je događanje Eliksir mladosti nadohvat ruke na kojem su predstavljeni proizvodi, odnosno kozmetičke linije Glow by dr.Brandt i Wine elixir by Apivita.

Dr.Brandt kozmetiku koriste mnoge svjetske zvijezde poput Madonne, Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Toma Forda, a najnovija je linija tog moćnog brenda Glow.koju preporučuju dermatolozi kao neinvazivan tretman za učinkovito buđenje i otklanjanje svih tragova umora s lica. Po prvi puta u obliku kozmetičkog preparata, ova linija je spoj laserske tehnologije i dragog kamena rubina koji kroz refleksiju svjetlosti koži vraća blistavost.

„Drago mi je što sam pored tretmana Mezoniti, uspio predstaviti i približiti klijentima visoko kvalitetan kozmetički brand kao što je dr.Brandt koji koristim i savjetujem svojim klijentima za nastavak u kućnoj njezi.“ – izjavio  dr.med.spec. dermatologije I venerologije Dinko Kaliterna.

Čudesni prirodni sastojak, resveratrol najučinkovitiji borac protiv bora dobiven iz crvenog vina, postao je glavni aktivni sastojak linije Wine Elixir, iz asortimana prirodne grčke kozmetike Apivite. U kombinaciji s pčelinjim voskom, linija Wine elixir djeluje direktno na dubinu i površinu bora, smanjujući njihovu vidljivost.

„Ulijeva mi povjerenje i sigurnost u kvalitetu zbog svoje prirodne proizvodnje. Apivita nije samo kozmetika, ona je ritual i moć usklađianja tijela, uma i duše.“ – rekla nam je Antea Šimleša, prvakinja u preponskom jahanju.

A za pobornike invazivnijih tretmana demonstriran je, pod stručnom rukom dr.med.spec. dermatologije i venerologije Dinka Kaliterne iz poliklinike Poliderma, trenutno najpoželjniji tretman pomlađivanja kože Mezoniti, kao zahvat koji nije strogo vezan uz bolnice, duge oporavke, zavoje i otekline.

 


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija