Dobar odabir

Dramska igra i vježba za život

Ako želite u svoj život unijeti malo uzbuđenja, kreativnosti i igre, DRAMKO je odličan izbor. Poigrajte se vlastitim iskustvima, naučite kako bolje komunicirati i usto se dobro zabavite! Studio KUBUS organizira dramsko-razvojne radionice za odrasle DRAMKO - evo njihovog poziva ako ste zainteresirani: 

DRAMKO 1 

Što cemo raditi? 

Praktično ćemo raditi DRAMske igre i vježbe koje potiču Komunikaciju, timski rad, kreativne ideje koje svi posjedujemo no pitanje je da li ih u okolnostima u kojima djelujemo iznosimo, izražavamo i razvijamo. Kroz dramske igre i vježbe vraćamo se u ono davno rano stanje kada nam je igra bila prirodna, a kreativnost nam nije bila sputavana, te učimo kroz osnovni unutarnji nagon svakog ljudskog bića - da djeluje i promatra sebe i druge u akciji. Svaka DRAMska igra i vježba budi, potiče i razvija neki segment osobe=kreatvinog bića, a nakon čestog prakticiranja igara i vježbi, u drugim životnim okolnostima osobe lakše KOmuniciraju, s manje stresa i više lakoće i spretnosti. 

Tijek rada: grupne vježbe upoznavanja, memoriranja, vježbe u paru, osvještavanje gesti, vježbe percepcije sebe i drugih, motivacijske i suradnicke vježbe, improvizacijske igre, razvijanje prizora. Radionicu završavamo grupnom igrom. 

Na kraju - svaki/svaka polaznik/polaznica dobiva poklon :-) koji može dalje koristiti unutar svog radnog ili privatnog okruženja!  

Radionica je namijenjena svima (od 18 g. +), a dobri razlozi za dolazak su: 

- Jer ćete otkočiti ustaljene i nametnute okvire koje ste stjecajem okolnosti kroz život usvojili. 

- Jer se dugo niste igrali i kreativno izražavali. 

- Jer želite dobiti svježe ideje i inspiraciju za svoj rad. 

- Jer vježbe koje ćete proći mogu poslužiti vama za osobni razvoj, a također ih možete primijeniti u kreativnom radu sa svojim grupama koje vodite. 

- Jer će ono što ste pročitali negdje u knjigama sada biti i vaše iskustvo! Kroz dramske igre i vježbe stječete dramatske doživljaje koji su i iskustva iz svakodnevnog života. 

- Jer se želite kreativno zabaviti i upoznati nove zanimljive ljude, te s njima tijekom rada razmijeniti dobru energiju i ideje. 

Termin i mjesto održavanja: 

nedjelja 20. 1. 2013. od 11:00 do 16:30 sati, Studio Kubus u Kranjčevićevoj 9, Zagreb (proći kroz Cibonin prolaz, Kranjčevićeva je u produžetku, na broju 9 ući u vežu, proći dvorištem do kraja i popeti se na kat). 

Cijena radionice bit će 120 kn. 

Plaćanje je na licu mjesta i dobivate ovjerenu važeću uplatnicu kao potvrdu uplate. 

PRIJAVLJIVANJE: 

Krajnji rok za prijavu je: utorak 15. 1. 2013. 

Prijaviti se možete: 

- mailom na: marijancic@yahoo.com ili ivanamarijancic@vip.hr ili na ovu mail-adresu s koje šaljemo obavijest 

- SMS-om na 091 5369431 - u poruci pošaljite sve podatke za prijavu 

Obavezno odgovaramo na Vašu prijavu da bismo potvrdili primitak prijave i Vaše sudjelovanje.

 

PODACI KOJE TREBATE NAVESTI U PRIJAVI SU SLJEDEĆI: 

- ime i prezime, godina rođenja 

- zanimanje, radno mjesto, institucija, organizacija, (studenti - koji fakultet?) 

- broj mobitela i e-mail adresa 

- napomenite da je za radionicu DRAMKO 1 – 20. 1. (zbog toga što ima više događanja u Studiju Kubus)

 

Voditeljica će biti Ivana Marijančić, free lance dramska pedagoginja, a više o voditeljici i programu možete pogledati na www.studiokubus.hr

 

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija