Nema slikeNema slike

Dobar odabir

Besplatan prijevoz za Vas i Vašeg kućnog ljubimca

U suradnji s Allianzom ovaj i još sljedeća tri utorka Eko Taxi prevozi kućne ljubimce i njihove vlasnike na području grada Zagreba!

 

 

Pravo na besplatnu vožnju ostvaruju isključivo korisnici koji prevoze kućne ljubimce, psa ili mačku na području Grada Zagreba u terminu od 7.00 do 19.00 sati. Narudžbe i rezervacije vožnji obavljat će se dan prije, ponedjeljkom, pozivom na 1414 ili 060 77 77. Narudžbe će se primati i u utorak, na sam dan vožnji, ali samo u slučaju slobodnih kapaciteta ili otkazivanja prethodnih rezervacija.

Akcija besplatnog prijevoza poklon je Allianza i Eko taksija povodom predstavljanja novog proizvoda Osiguranje kućnih ljubimaca – Allianz Šapa. Jednako tako, kućnim ljubimcima je najnormalnije osigurano da zajedno sa svojim vlasnicima putuju u komforu, kako njihovog privatnog, tako i javnog prijevoza. Upravo takvu uslugu omogućuje i ‘Eko taxi’, i to, za vrijeme promotivnog razdoblja – potpuno besplatno. Dovoljno je okrenuti broj 1414 i zatražiti da Vas i Vašeg kućnog ljubimca preveze Eko taxi!

 

Akcija traje još 2 utorka, a prijave za besplatnu vožnju zaprimaju se ponedjeljkom!

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija